Workshop sieraden maken op locatie

Uitgebreide omschrijving

Onder professionele begeleiding gaat u met diverse materialen uw eigen unieke sieraad maken. U maakt een korte halsketting of een lange ketting of een set (4) armbanden. Er wordt gewerkt met glas, (zoetwater)parels, facet kralen, hars, halfedelsteen, metaal, leer enz. Deze workshop kan op iedere gewenste locatie plaats vinden. Ligt deze locatie verder weg dan 20 km van Breda dan wordt er een reiskostenvergoeding berekend van 0,20 cent per gereden km.
8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Het was een teamuitje en zeer geschikt voor teambuilding.Goed georganiseerd, voldoende keuze voor iedereen. Goede begeleiding, dus een aanrader.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

workshop sieraden maken

Gedurende een 3 uur durende workshop word je professioneel begeleiding het ontwerpen en vervaardigen van een sieraad. Dit sieraad kan bestaan uit een korte halsketting, een lange ketting of een set (4) armbanden.

Faciliteiten

Tijdens de workshop maak je gebruik van een kralenbord en diverse tangetjes. Er zijn veel verschillende voorbeelden aanwezig ter inspiratie. Diverse technieken kunnen aan bod komen. Mocht je niet zo creatief zijn dan is dat bij deze workshop geen enkel probleem want er is voldoende hulp en expertise aanwezig. Iedereen kan iets moois maken! Alleen al bij het zien van de enorme collectie kralen raakt men enthousiast. De materialen stralen luxe en uniekheid uit. Er wordt gewerkt met glas, (zoetwater)parels, facet kralen, hars, halfedelsteen, metaal, leer ... teveel om op te noemen.

Na afloop verlaat je de workshop met een uniek sieraad, passend bij jouw garderobe.

Breda en omstreken

De workshop vindt plaats op een door jou gekozen locatie, dus ook thuis of desgewenst op een locatie in Breda. Onze thuisbasis is " Boerke Verschuren " in het bruisende Ginneken, de gezelligste buurt van Breda. Op verzoek komen wij ook op locaties buiten Breda. Ligt deze locatie verder weg dan 20 km vanBreda danwordt ereen geringe reiskostenvergoeding berekend( 0,20 cent per gereden km).

Mocht er de wens bestaan om de workshop te combineren met een high tea dan werken wij samen met Lunchroom "De Uitdaging" in Ulvenhout.

Omgeving

Boerke Verschuren ligt in het bruisende Ginneken, een van de gezelligste wijken van Breda, vlakbij het centrum. Er is mogelijkheid tot lunch of diner en er is een groot zonnig terras.

Rondom Boerke Verschuren liggen allerlei kleine speciaalzaakjes en boetiekjes. Een authentieke buurt waar het gezellig rond slenteren is. Vlakbij ligt ook het mooie Markdal, waar het riviertje de Mark doorheen slingert en waar schitterende wandelpaden zijn aangelegd.

Parkeren nabij Boerke Verschuren is aanwezig en gratis!